Jumaat, 6 Mei 2011

BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG: MAY 2011

image

Entah ni kali ke berapa aku menjoinkan diri untuk segmen2 Ben Ashaari. Tapi memang suka la sbb dapat ramai kawan kat blog ni bila masuk segmen2 dia.

Oke, macam biasa kalau nak join sila letak banner Ben tu dan buat entry pasal segmen ni dah letak url blog korang kat ruangan blog komen Ben. Tapi tolong masukkan url sekali je, jgn letak 2-3 kali. Tu je tak susah punya... Nak lebih details klik ajelah banner atas tu..

Tarikh tutup segmen pada...10a.m  9hb may 2011..

13 ulasan:

en solo berkata...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani berkata...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza berkata...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

mas saari berkata...

salam singgah dari segmen BA
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

HajarRasdi [BdkKck] berkata...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

Ly_Tulip berkata...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

jom main Layang-Layang dengan Nadh

Golden Rose berkata...

salam perkenalan....singgah dr blog bro ben...kita 1 group...jom gegar...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

{ finieViolet} berkata...

en solo: terima kasih susah payah mengklik dtg ke blog sy..

fauzie jasmani: ahaaha..bergegaran blog ini kerana kedatangan kamu! terima kasih.. i will come to ur blog soon!

ros aniza: terima kasih dtg menggegar..meletupkan blog sy! thanks ya!!

mas saari: thanks mas dtg sini.. smlm da jenguk2 blog mas yg best tu..

hajar rashdi: takpelah pecah pun pecah lah..blog ni pun sunyi sepi tanpa kehadiran kalian..thanks tau!!

Ly_Tulip: thANX.. hamboii gegaran brape skala richter nie?? hihi

frami+lenses: hamboii2 siap dgn baju keselamatan ye.. gegar..gempak gitu..thanks dtg blog..:) samalah dgn kamu, jaga diri selalu.

golden roses: tima kasih sangat kerana sudi dtg menggegar..jauh perjalanan kamu dari blog Ben nka ke sini..meh minum2 dulu..makan2 dulu sambil baca entry blog sy..:)

FIRDAUS HUSAIN berkata...

yeahhhh! jom gegar....

princess_virgo4a berkata...

dtg gegar group 3..

http://aainaa4a.blogspot.com

Kei Seichi berkata...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

elmiesya berkata...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...