Selasa, 10 Mei 2011

Si Otaku.. ^_^

Assalamualaikum..

Hahaha..aku ni eksaited lelebih kenapa? Orang lain dah berlevel2 ko yang baru main Diner Dash semalam kat Facebook dah kejakunan tahap otromen Dyna..(bermonolog dengan memek muka yg sungguh annoying..) Rupa2nya game ni dah lama ada kat FB , aku yang x tau citer.huhu..

Dulu masa rumah belum on internet Diner Dash la tempat bertandang. Lelagi masa mengandungkan Najla dulu memang hari2 mengadap game ni sampai kebas punggung. Sampai adik-adik aku gelar aku otaku! Kamu tahu apa itu otaku?? Otaku adalah bahasa Jepun yang bermaksud seseorang yang terlalu obses dengan game, anime, komik2, cosplay etc.. Dulu aku otaku dengan farmville masa memula bukak akaun facebook. Sekarang nak kemaruk balik main Diner Dash. Seronok jadi waitress. Paling suka kena maki hamun dengan customers yang marah2 sebab lambat ambik order dengan served makanan.. Kekadang aku maki diorang balik..hahaha!! KO aku di buatnya..mana nak ambik order, nk served makanan, angkat pinggan mangkuk, nak itu, nak ini.. byk lagi games lain yg seumpama Diner Dash, tp x boleh lawan dgn game yg satu ni. Best sangat.



Baru level 1 dah kemaruk ko! Annoying sungguh..
footnote: Cake Mania pun seronok jugak beb!




4 ulasan:

nur easy berkata...

dah addict la ni.. hehe chaiyok

ukhti syikin berkata...

wah... best ker game ni... musti try nie :D

{ finieViolet} berkata...

eize: betul x otaku tu maksudnya obses??

{ finieViolet} berkata...

ukhti: best sangat2.. sampai lupa diri kalo main game ni..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...