Jumaat, 22 April 2011

Jom Join Bloglist Blog Hackers.

1 Blog 1 Informasi

Tah cemana tadi aku pegi blogwalking terjumpa satu blog ni haa.. nk namakan ni segmen ke hape tah yer.. tapi lebih kureng gitulah..tajuk entry beliau jom join masuk bloglist. Wahhh..menarik gak tu.. Nama brader blogger ni Hackers.. perghh...nickname x boleh blah.. gerun jugak aku dengar nama Hackers nih.mesti terer menggodam nih.. Jangan takutla.. dia baik orangnya..ececehh..macam kenal je aku ni dgn brader ni..

Beliau buat 2 kategori bloglist, iaitu bloglist...
  • Bloglist Gadis Pilihan Hackers
  • Bloglist Lelaki Pilihan Hackers
Wehhh..mana aci ni..aku ni dah jadik mak orang a.k.a isteri orang..mana kategori aku ni.. yang pastinya aku bukan gadis lagi tu dah pasti... tapi aku try mencuba nasib la.. jadi dengan muka pipi kemerah2an menanggung azab muka tak malu, aku pilih Bloglist Gadis Pilihan Hackers.. (len kali buatlah bloglist umum ye bro..., x segan kite nak join bloglist ni haa..ekekeke..) tapi kalau aku tak tersenarai pun, aku akurlah dengan keputusan tuan punye belog ni. Yelah, belog aku bukan femes pun, tak best lak tu..hehehe..reason yang paling utama nape aku tak tersenarai..aku xde termasuk dalam kategori yang dikehendaki..muehehehe..arhh..bedal je la..buat muka seposen udah ler..

Oke..done..aku nak hantar borang penyertaan nih... kepada yang nak join sila KLIK SINI.. kat banner tu pun boleh gak..nanti terus ke blog budah Hackers tu..

dada!

1 ulasan:

Hackers berkata...

jgn risau..hackers terima la..thanks join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...