Rabu, 19 Januari 2011

Jom Gegar Blog

BEN ASHAARI

Salam..

Alhamdullilah..Ben Ashaari yang famous-amous tu sekali lagi buat segmen kegemaran para bloggers semua iaitu "Jom Gegar Blog".. yang pastinya aku nak join.. ada hadiah katanya kalo ada penganjur, kalau takde dapat sticky post entry sebagai promosi blog..Yeay!! menarik tu..

Beliau kata, blog yang nak join ni mesti bebas dari virus dan widget yang memberatkan penggeledah blog..harap2 belog aku oke je.. Korang rasa belog aku berat x? kalo berat inform aku ea..hehehe.. Lepas tu tak kira bloggers baru atau lama boleh join ni. 

Kalau nak join ni terms n condition nyer...
  • Letak Header Blog Ben Ashaari
  • Tajuk: Jom Gegar Blog dan linkkan ke entri beliau (JOM GEGAR BLOG).
  • Tinggalkan link di komen entry beliau.
Tarikh tutup penyertaan ialah malam esok.

8 ulasan:

Lulu caldina berkata...

semoga terpilih..ngee

Zue berkata...

gud luck too ;)thanks follow ;)

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dari mimiey.....

nasyieen.blogspot.com

Green Apel berkata...

singgah bw dari list BA..gudluck=)

{ finieViolet} berkata...

zue, thanks..sama2 goodluck oke..

mimiey: salam perkenalan mu sy terima dgn besar hati.. :)

GreenApel: welcome..goodluck too..

YAYA AZURA berkata...

jom pakat gegar blog!!!

Clara berkata...

jom pkat gegar blog syes..

http://cerytara.blogspot.com/

Raja Shahrizza :) berkata...

Gud luck for you ...
dah follow :)singgah la blog saya at
http://onehead2011.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...