Ahad, 26 Disember 2010

Pencarian 500 Blog

Salam..

BEN ASHAARI

Semangat betul nak join ni walaupun badan aku masih penat lepas bermalam kat hospital 5 hari. Sebab jaga anak aku sakit, selama tulah aku tak bukak internet. Bukak blog je terus nampak ni, kat blog encik Ben Ashaari ada ni.. apelagi teruslah men'join'kan diri..
Aku seorang surirumah sepenuh masa 24/7 yang memang duduk rumah secara ikhlas dan sukarela, sukahati  lisa surihani kepada suami dan anak comel kesayangan aku. Minat sangat dengan alam siber dan komputer sebab teringin nak jadi I.T programmer tapi terkandas akibat krisis-krisis dalaman. Minat sangat berblog sebab dengan berblog buat aku gembira kerana dapat tunjukkan skill memasak yang tak seberapa, dapat cari resepi best untuk dihidangkan buat suami dan anak tercinta. Dapat juga menulis aktiviti aku kat rumah dengan suami dan anak.  Baru aku tau berblog dapat duit...sebab encik Ben Ashaari yang bagitau...huhu.. tapi berblog ni aku ikhlas nawaitu kerana Allah. Kini dengan berblog, aku dapat ramai kawan seperblogan. Cuma sekarang aku nak cuba perbetulkan skill susun ayat sebab ayat aku terabur.. Mari belajar buat ayat yang betul dengan encik Ben.

**kalo nak join, klik aje kat pic smart dan macho encik Ben Ashaari tu je.. kat sini pun boleh..-->click here

6 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam..

singgah kali pertama untuk follow blog puan..

*** 134**

saya pun join segmen abg ben ni

Myra Ayreen berkata...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/ad

Lady of Leisure berkata...

hehe all the best.. hopefully anak finnie makin sihat.. :)

raudhah berkata...

salam..

tahniah, anda ditag utk award oleh saya.

gi amik kat blog saya.tq.

Mimiey.. (^-^) berkata...

salam kenal dari mimiey...

nasyieen.blogspot.com

Matika berkata...

mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...