Isnin, 15 November 2010

Cintaku Tertinggal Di Nippon...

Salam

Urmm..tetiba pagi ni aku terasa rindu sangat kat rumah aku di Jepun, bandar Suzaka dan Nagano.. Aku rindukan kedamaiannya, ketenangan, kesegaran udara yang ku hirupdi sana... Walaupun sudah 10 tahun lamanya aku meninggalkan negara matahari terbit itu, namun kenangan manis, suka duka tak kan pernah luput  dalam ingatan hingga akhir hayatku..


Pokok Apple ni betul-betul tumbuh kat belakang  apartment aku
Signboard tu tulis.." Greencourt Tyoujya, Shiogawa, Nagano Ken, 
IIzuna Heights
Kawaii ne!..:)
Di ladang Apple
Me with Skyline
Housemate..  lelaki tu jutawan Iran yang selalu guide kami jalan2. 

Actually banyak sangat pictures masa kat sana..cuma tak sempat nak scan je. Lagipun ada yang dah rosak masa rumah aku kena banjir besar dulu.*sigh*

5 ulasan:

easy berkata...

best kan kat nippon ni..nyaman2 je ;)

noreed berkata...

best kan kat sana. disamping nyaman, negara tu sangat bersih

atulhani berkata...

bestnye pernah pergi negara orang.. kita tak merasa laa...

{ finie } berkata...

eize: ni ngah kumpul duit la nih nk g sana lagi,,hehehehe..

noreed: nyaman tak terkata.. sejuk aje..

{ finie } berkata...

atulhani: peluang sekali seumur hidup ntah bila akan dpt lagi.. Jepun negara yang sejak kecil lagi sy bercita2 nak ke sana..finally dapat juga.. teringin nak ke Eropah pulak tapi sape nak bawak ekk...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...