Isnin, 15 November 2010

JOM BERKENALAN: KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam

Aku nak join!

 aku pun newbie juga..blog ni dah wujud dari 2009.. tapi takde perubahan.. Sejak jumpa blog Ben Ashaari aku dah ada sedikit kemajuan dalam dunia perblogan ni. Thank You So Much Ben 10 Ashaari !!! Haa..bawah tu gambar header blog abg body builder ni.. huhu!

BEN ASHAARI

Ok..kepada sesiapa yang lalu lalang ke blog aku ni, silalah tinggalkan jejak balik. Aku akan jejaki korang sampai lubang cacing nanti. Aku akan jadi pengikut korang selagi korang tak ajar ajaran sesat ok. Tak follow pun takpe aku tak paksa. Aku ikhlas niat nak berblog ni walaupun pada awalnya aku buat secara tak sengaja..aku berblog bukan cari untung ok, just for fun saje.. okies..

23 ulasan:

nur berkata...

salam kenal dari blogben n follow u
ALL IN ONE

Mas berkata...

hai salam perkenalan ye :)

Azrul Hisham berkata...

salam ziarah dari blog ben....

datang guling2 sini jap sambil baca entri :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

easy berkata...

salam singgah. ni aku ni..kenai x?hehe

Ainismaira berkata...

Salam perkenalan ^_^

Mohamed Hatta berkata...

Hai, salam perkenalan dari Hatta ;)

Mimiey.. (^-^) berkata...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

Cik Ila berkata...

salam perkenalan..Cik Ila dh jadi follower blog ni..:)

noreed berkata...

salam kenalan dari saya. terima kasih ziarah blog saya :)

haniz berkata...

salam perkenalan from hanizeyecandy

http://haniz-eyecandy.blogspot.com

EDY berkata...

salam perkenalan..thankz follow..dh follow blek..hehe

:]

sc berkata...

salam kenal
sc follow here

pasni boleh singgah selalu

jemput tinggalkan jejak di blog sc yg simple je tu

{ finie } berkata...

kepada semua yang dah follow sy..terima kasih sy ucapkan..nanti ada masa sy akan singgah ke blog2 kamu semua ye.. :)

Amni berkata...

hai dear... selamat berkenalan jugak! =)

yna berkata...

salam kenal..
da follow..

follow me back ya =)

DJ BAKERY berkata...

salam perkenalan..dh follow ur blog..jom ke http://wwww.dianajoe46.blgspot.com plak..(my other blog for personal)

ManjaIxora berkata...

salam perkenalan dpd ManjaIxora..

i follow u.. hohoho

azieda razak berkata...

salam perkenalan...

^_^

enaz weeweet berkata...

terjalan sampai sini.
abg ben punya segmen.
selamat berkenalan jugak !

{ finie } berkata...

amni,Dj bakery, Manja IXora, azieda razak dan enazzsweet...

terima kasih tak terhingga atas kunjungan kalian ke blog saya...

{ finie } berkata...

yna: tima kasih sudi singgah yer dear.. sy da follow awak..

norh berkata...

salam perkenalan :)

nad_ira berkata...

slm kenalan..
saya follow
follow saya ye..
http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...