Jumaat, 1 April 2011

Contest Natural Beauty - Abg Stalker

Assalamualaikum..

Wahh..aku semakin kemaruk join contest..lagi2 bab contest yang 'tayang' muka ni..bukan perasan lawa..tapi saje nak pertaruhkan nasib..hihihi.. Contest kali ni lain sikitla, pemilik blog a.k.a Abg Stalker nak sekeping gambar yang tanpa mekap. Haha..menarik tu..



macam biasalah..sila klik banner atau klik disini untuk TERMA DAN SYARAT...

Due date pada... 1 May 2011 tepat jam 11:59pm..
**muka haruslah bersih dari sebarang mekap dan accesories yer.. dan tag 2 orang kawan-kawan seperblogan..**

muka aku tanpa mekap...(huduh kann...ehehehe..)


haa..tu dia..segala eye bag, dark circles, muka pucat macam zomba kelihatan di situ....kening tu ori taw..x pakai celak ea..hihi..Alhamdullilah atas kurniaanNya..aminnn..

**kualitas gambar kurang cantek krn guna web cam..**

Nak tag sape lak nih...

Kak Misza

Hann

dada!..

5 ulasan:

Abang Stalker berkata...

phewitt~hehe..abg nk bls msj kt shoutbox td.tp fini x drop link.nsb baik join contest ni..:)thanks ye dik.x kesah pun eye bag ke apa ke,da kate natural.bru le thu mke sbnr.hihihi.. :D gud luck dik ;)

Farhana Kadir Rahim berkata...

salam...tq Finie tagged Hann..suka..suka..berkobar-kobar nk join ni..hihihi

{ finieViolet} berkata...

Abg Stalker: thanks sudi jenguk blog kite.. amacam layak tak muka x semenggah kite ni dipertandingkan?? hihi.

Hann: kalo Hann sudi join la.. terima kasih sudi terima jemputan sy..

misza berkata...

terima kasih finie tag akak. akak buat lambat ckit yer. tarikh tutup pun lambat lagi kan. gambar tak de yang mematuhi syarat.^_^

misza berkata...

terima kasih finie tag akak. akak buat lambat ckit yer. tarikh tutup pun lambat lagi kan. gambar tak de yang mematuhi syarat.^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...