Khamis, 24 Februari 2011

Contest!... Cool Wif Sunglass


Assalamualaikum..

Terima kasih kepada kak MISZA sebab sudi tag saya untuk join contest ini...
Menarik jugak ni.. tapi aku rasa aku takde pulak pikcas yang melaram dengan spek. Macamane ekk..masalah gak tu. Kamera dah la ting tong.
Tapi tadi aku pegi kat blog tuan punya penganjur contest tersebut, dia kata gambo edit pun tak kesah.. Soooo..boleh la aku edit gambo2 aku tu, pastu tempelkan gambo spek.. teheeee..  Tapi kalo terbatal kechiwa jugak nih..

Inilah dia tuan punya contest "Cool Wif Sunglass" tersebut.. Sesiapa nk menjoinkan diri...sila KLIK dan patuhi terma dan syarat yang ditetapkan.


Ini gambar i pulaks yer... teehee... aku edited jer..sebab aku jarang bergambar makai spek.. 

 mmmmm... boleh la kot. Macam nmpk real berkacamata pulak yer.... Cool jer kan muka aku bersunglass ni kan..:)

Pihak puan penganjur suruh tag orang...sapa ek agaknya aku nak mengetag... hurmm....



dan aku tag kat semua followers dan pengunjung blog tak semenggah aku ni.. Sudi2kanlah join yer...

3 ulasan:

misza berkata...

ok ape...chantekkk. tak yah susah² nak amik gambar lain.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

hye finie..
pinky momma dtg melawat..tapi u x folo my contest blog lg..personal blog yes u dh folo..

kat sini ye

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com

side bar link pn mcm xde je yang..

update me once done ye =) tQ

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

ok noted dh folo contest..tQ ya..
to side bar link still xde kan?

all da best =)

kreatifnya kamu ni! hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...