Rabu, 26 Januari 2011

Good Hair Day.......

Salam..

Hari Isnin lepas.. buat pertama kali dalam sejarah hidup aku, aku akhirnya men'curly'kan rambut aku yang panjang mengurai macam rambut Maya Karin dalam cerita Pontianak Harum Sundal Malam masa jadi pontianak . Hajat dihati nak buat rambut macam Hanis Zalikha. Tapi disebabkan struktur rambut aku yang macam dawai sidai kain tu, makcik aku si hairdresser tu kata, better ko curly je rambut ko dulu, nanti baru boleh buat curling tong yang ikal-ikal manja macam rambut Jessica Alba..






Nak tau jadi apa?




oppps!! ini bukanlah gambaran wajahku..tapi result rambut aku tu sebijik jadi gini aaa...



nak macam ini.....huk..huk..





paling i nakkk,,..rambut macam ini.... wawawa!!! i admire ngan dia!!





3 ulasan:

Princess Nur berkata...

cantek dah tuu.. :)

Fatihah berkata...

Wow.. cantik rambut macam tu... Fatihah pernah berangan2 nak buat rambut macam tu.. tapi blum tercapai lagi... hihihihi

{ finieViolet} berkata...

princess nur: skali bgn tido dah mcm rambut hantu kak limah daa...

fatihah: sbb berangan dah lama la ni sy dok mengcurly kan rambut niaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...