Khamis, 4 November 2010

Biar Betik Ben Ashaari follow blog aku??!!!..

Salam


Apa punya surprised ni!!..jap aku nak cubit pipi aku yang cute ni jap...Ishh..Awww..Sakit!
Biar betik Ben Ashaari follow belog aku ni.. eh..dia kan femes kan.. Terima kasihla ye Encik Ben sudi jenguk ke teratak hamba ni..(ayat cliche...). Aku ni blogger baru buat ayat pun tunggang langgang.. Jarang update pulak tu..cerita syok sendiri, tapi ada jugak blogger wanted macam Ben Ashaari sudi nak follow.. Aku memang hari-hari dok terjah belog beliau tu..memang dah listed pun antara blog2 pilihan aku.
Kebetulan sekarang ni aku tengah rajin update..makin datang la spirit nk membelog..ni belum Hanis Zalikha, Red Mummy yang follow lagi ni.. kalo tak, kembang lubang hidung ni sokmo...:) 


 Tengkiu En.Ben ea...:)

Photobucket

4 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

tahniah... :)

{ finie } berkata...

uikss..lady..betul2 tak percaya.. tp mmg mengikuti pun blog beliau.. sy ni kan newbie dlm dunia blog ni..jd segan dan malu2 la kat org glamer ni sudi gak singgah sini..:)

seriwangi berkata...

Hnadsomenya Ben Ashaari...patutlah ramai pengikut. seri wangi pun orang baru dalam nuffnang, masih dok belajar lagi ni...dah pandai sikit-sikit.

{ finie } berkata...

seriwangi..thanks for comment... dia mmg talented dalam dunia blog ni..tak penah kering idea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...