Ahad, 10 Oktober 2010

Kasut Cap Buaya...

Salam..


Lama..lama sangat aku tak update cerita kat blog.. sampai entry untuk cerita hari raya pun aku tak taip pun..nak cerita baaaanyakkk sgt.. tapi aku kekeringan idea nak taip apa.. blank.kosong..zero.. dah la pulak berapa kali nak upload gambar asik failed..dahlah failed, lembab pulak..kalau lembab tu macam makan kek coklat lembab tu takpelah gak..ni berjam2 tunggu..sampai bateri kamera abis...hihi..


Aritu kan..adalah facebook dari crocs singgah kat wall facebook aku... Crocs skrg tgh launched kasut edition McCall Hello Kitty...i like..i like..cumel...cumel..nakkkk..sayangggggg..belikan kite Crocs lagi satu heh!!...hihi..
Dulu aku tak suka kasut cap buyaya nih..tapi sejak hubby aku belikan aritu..terus minat..selesa..ringan dan nmpk santai..walaupun berlambak2 kasut aku..tapi sekarang Crocs jadi pilihan.. Tapi yang nyampahnya..kebanjiran Crocs2 tiruan ni buat aku jengkel..mencik! Haritu masa pergi bazaar Ramadhan kat Parit Raja, macam2 Crocs ada.. yang tak pernah nampak kat koleksi Crocs pun ada....haishh..
Tapi ramai jugak yang buat bisnes kasut Crocs kat Internet@Facebook..kalau yang ini mungkin aku percayalah ianya ori kot.. Tapi kasut yang satu ni..aku minat sangat..sebab dia ada Hello Kitty..favourite cartoon..cumels..
 Haa...cantek tak?? ada dua kaler..hitam dan putih..tapi hitam lagi cute kannn.. i like!! bila nak pegi Crocs Outlet nihh...:)

3 ulasan:

J.M.R berkata...

wah..cam menarik gk crocs hello kitty nih..hehehe

hotel in bandung berkata...

I like this blog, good luck ..! also visit hotel in bandung or nikon digital camera cases

~Nur Finie Afnie~ berkata...

jmr thanx..mmg comel.. x sempat nk g beli lagi ni..

hotel in bandung: thank you..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...