Khamis, 4 November 2010

Show Your Teeth Baby Contest

Salam


Selamat Pagi.. Pagi ni aku agak tak sihat sebab migrain menyerang kembali.. Tapi terus reda sikit sebab nampak ada contest kanak-kanak lagi.. Excited sehh... Mesti join ni, kalah menang tu lain cerita la..sekarang hobi aku adalah join contest.. selain boleh jalan-jalan tengok blog orang, boleh tambah kenalan kan...


Syarat-syaratnya mudah je.. sesiapa juga yang nak join boleh, janji syarat2 yang pihak penganjur hendak mesti bersesuaian dengan tajuk contest oke.


Show Your Teeth Baby Contest

Anda yang ingin menyertai pertandingan bolehlah klik ke blog pihak penganjur contest ok..-->Show Your teeth Baby Contest sila baca dan fahamkan terma dan syaratnya..♥
Tarikh tutup penyertaan masih ada lagi iaitu sehingga tarikh tamat pada 3 Disember 2010, Jumaat,12.00 tengah malam.



Ini ialah gambar Najla yang buat masuk contest tu...haha...nampak gigi dia yang 6 batang tu..





Nama Bayi: Nur Haziqah Najla Binti Ishak
Tarikh Lahir/Umur: 7 June 2009 / 1 tahun 5 bulan
Hobi: Tengok iklan tv, duduk depan pc (kacau ibunyer tgh berblogging dan ber'facebook'ing :)
Bilangan Gigi yang tumbuh:  6 batang... yg lagi  2 batang gigi bawah dah ada bayang2 nak tumbuh lagi..


Syarat-syaratnya sudah ku penuhi..tinggal lagi keputusan dari pihak penganjur dan para juri-juri profesionalnya untuk mengadili saje.. Harap-harap sukses la.. Amin...

1 ulasan:

harlinda halim berkata...

Entry approved! Thanks for the participation..nanti saya update ur link in senarai peserta ya... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...