Rabu, 17 November 2010

Diriku Pertama Kali Dapat Award :)

Salam

Sedang aku mengupdate blog tetiba kat shoutmix ada mesej dari Syeeda my new blogger friend. Dia bagi award ni haa.. sebagai newbie dalam arena perblogan tentunya aku sangatlah teruja.. Terima kasih Syeeda...semoga jalinan persahabatan alam maya berterusan hendaknya..:)



kat sini ada beberapa tag yang perlu dijawab..
cekidaud!!! bebeh...

 1) berikan 1 nick name untuk saya.
dari kecik sampai sekarang nickname sy FINIE. Nak bagi nama penuh panjang sangat..hehehe

2) ucapan untuk pemberi award ini...
Terima kasih, Syeeda.. sy sungguh teruja  dgn award tag ni, sbg blogger baru setahun jagung inilah kali pertama dapat tag dan award ni tau.. Cayunk Syeeda!


3) berikan 6fav artis/singer/group yang korang minat...
bab artis2 ni saya suka artis/singer /group yg mcm ni..
Artis
1) bront palarae
2) sharifah amani
singer
1) ana raffali
2) Sharifah Aini a.k.a kak pah
group
1) the beatles
2) weezer



 Tag award ini kepada 10 orang blogger / follower

mas

mysarah
Misza
Princess Nur
teratai
ainismaira

nama2 si cantik manis yang saya dah tagkan ni kalau ada masa lapang sudi2kanlah jawab ea..

sekian, terima kasih..

5 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

owh entry ini yea, tq finie nanti lady jawab tag ni yer.. :)

misza berkata...

dah ambik award ni. thx.

haniz berkata...

thank you dear

Ainismaira berkata...

tq finie.. dlm proses mjawab ni.. hehe

Princess Nur berkata...

finie tq..sy dlm proses jawab award ni..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...